A Szent Johanna gimi – Kalauz: borító

Ma a Szent Johanna gimi Facebook-oldalán közzétették a hamarosan megjelenő SzJG Kalauz borítóját. A megjelenés pontos dátumát sajnos még nem tudni, de május végére ígérte a kiadó. A Kalauzról még annyit, hogy egy kézikönyv lesz, benne jópár érdekességgel, és a főbb szereplők is le lesznek rajzolva, ahogy anno az írónő elképzelte őket. Erről a könyvről értelemszerűen nem készül majd kritika a blogon, mivel nem regény, ennek ellenére én nagyon kíváncsi vagyok rá, ahogy szerintem minden szjg-rajongó (mellesleg most megjegyezném, hogy még mindig nem hiszem el, hogy ekkora fanja lettem így közel a 21-hez, mikor már jócskán nem ez a műfaj a kedvencem, de még most is vannak pillanatok, mikor bele-beleolvasok egy-egy részébe, és jókat nevetek másodjára is a vicces szituációkon).

kalauz

Frissítve: Másnap, azaz május 11-én néhány fontos információt még megosztottak Facebookon. Elsősorban, hogy a Kalauz megjelenése május 28-ra (keddre) esik, a könyv ára pedig 4490 Ft lesz.

Frissítve 2013.5.18: Tegnap új bejegyzés került fel Leiner Laura hivatalos honlapjára a Kalauzzal kapcsolatban, mindenképp érdemes benézni, nagyon sok új dologra fény derül. A bejegyzésért kattints ide.

Egy gondolat “A Szent Johanna gimi – Kalauz: borító” bejegyzéshez

A VÉLEMÉNYED NE TARTSD MAGADBAN!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s