Cover reveal! Okváth Anna: Szonáta gordonkára és kávédarálóra

A két hosszú hetes kihagyás után ismét visszatértem, és mi mással, mint egy jó kis KMK-s, ráadásul magyar szerzős borítóleplezős poszttal. A mostani alanyunk pedig nem más – ahogy már a címből is kiderült -, mint Okváth Anna legújabb könyve, mely Szonáta gordonkára és kávédarálóra címet viseli. Bevallom őszintén, én nagyon megörültem, mikor megláttam, hogy az írónőnek új regénye lesz, hiszen nagyon szerettem már a Más állapotokat is – legfőképpen egyedi stílusáért, mert ugye a tucatregényektől mostanában eléggé irtózo. Bízom benne, hogy a hamarosan megjelenő kötete is legalább annyira fog tetszeni. De addig is lássuk a borítót.

Az írónőről:

Okváth Anna – író. 1985-ben született Siófokon. Kulturális antropológia-skandinavisztika szakpáron végzett az ELTE Bölcsészettudományi Karán, Budapesten. a A II. Aranymosás pályázat egyik nyertese. Első regénye a Más állapotok a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg, az Arany Pöttyös sorozat részeként.
Hobbijai: zenélés, olvasás, írás és nyelvtanulás.

És akkor lehull a lepel a borítótól:

okvath-anna-szonata-gordonkara-kavedaralora-pdf

Szerintem nagyon szép ez a borító, legalábbis az előző, debütáló könyvéhez képest nagyon sokat fejlődött minden téren. Egyszerűnek ugyan egyszerű, de pont ez benne a szép. És amint láthatjátok, Vörös pöttyös besorolást kapott, szóval ifjúsági lesz ellentétben az előző, felnőtteknek szóló könyvével. Húúú, de nagyon kíváncsi vagyok már rá… :)

Fülszöveg:

Zsini fiatal, bohém lány, akinek mindene a csellózás.

Eltökélten be akar kerülni a Zeneakadémiára, de a sors különös mentort ad mellé. A férfi csupa rejtély, ellentmondás, undokság, olyasvalaki, akibe nem ajánlott beleszeretni.

Zsininek persze sikerül. De vajon tényleg ő az igazi? Vagy ez a szerelem csupán délibáb?

Lehet, hogy tökéletes muzsikát nem a pontosság, hanem maga a szenvedély ad?

Zsini keresi önmagát, az őszinte dallamokat, és az igazi, elsöprő szerelmet.

Az élmények örvényében hűséges társa egy háromszáz éves cselló, egy gyerekkori barát, egy szálkás szőrű tacskó és a bosszúvágy, hogy a családját elhagyó apjának egyszer beolvashasson.

Történet, melyben mindenki magára ismerhet, aki valaha remélt, álmodott és csalódott, de mert újrakezdeni.

A VÉLEMÉNYED NE TARTSD MAGADBAN!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s