Fábián Janka új könyvének borítója egyszerűen meseszép

Két éve olvastam Fábián Jankától az Emma-trilógiát, és azonnal beleszerettem az írónő munkásságába. Azóta minden évben igyekszem tőle elolvasni legalább egy vagy két regényt, hogy behozzam a lemaradást, de eddig szinte csak a régebbi könyvei közül válogattam. Ma az írónő nyilvánosságra hozta a Facebook-oldalán a legújabb, novemberben megjelenő regényének borítóját, ami egyszerűen meseszép lett. Így bizony nem kizárt, hogy karácsony előtt Janka új könyvét fogom elolvasni az idén tavasszal olvasott Az angyalos ház c. korábbi kötete után.

fabian-janka-az-utolso-boszorkany-lanya-pdf

 

És ami a legjobb, nyilvánosságra került a Koszorúfonat című regényének is az új borítója, amely szintén maga az álom… És bármennyire imádtam és egyedinek tartottam a régi, Ulpius-házas borítókat, a Libri bizony nagyon kitett magáért, és mérföldekkel lekörözte az előzőeket – igényességben, szépségben, látványosságban, mindenhogy.

fabian-janka-koszorufonat-uj-borito

 

Kinek hogy tetszenek ezek a gyönyörűségek?

3 gondolat “Fábián Janka új könyvének borítója egyszerűen meseszép” bejegyzéshez

  1. Fábián Janka az egyik, sőt (bármennyire is szeretek meg rengeteg könyvet és írót/nőt) A kedvenc írónőm :) az összes regényét olvastam, és igazán megeri. A kedvencem tőle az Emma-t., és a Virágszál. Ha az angyalos házat olvastad utoljára, ajánlott ezt utána.. szerintem ez a legjobb (egykotetes) regénye. Nem tudom, a ugye a koszorufonatrol írtál, de ha még nem olvastad el, kedd a Lotti örökségével, aztán Koszorúfonat, és Buzavirag.. Ez is kb olyant mint az Emma csak ez annyira nem trilógia, hanem olyan hogy végül is önmagában is érthető sorozat :) Azt hiszem a Buzavirag volt az első új kiadós könyve , ami ilyen szép borítóval jelent meg eredetileg is :-) aztán az utolsó boszorkány.. hát én szeretem nagyon, de nekem kB az angyalos házhoz hasonló.. olyan többet vártam (mert először a Virágszálat olvastam el.. szerintem azt. .. hát fantasztikus az biztos..)
    Na jó kis litánia lett csak úgy megorultem h szereted a Fábián Jankat ;-)

    1. Hú, nagyon szépen köszönöm ezt a sok segítséget :) Igyekszem majd megfogadni a tanácsod, és a Virágszállal folytatni az olvasást :)

A VÉLEMÉNYED NE TARTSD MAGADBAN!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s