Cover Reveal! Tabitha Suzuma: Forbidden – Kimondhatatlan

tabitha-suzuma-konyvHú, emberek, ma egy olyan könyvről leplezek le borítót, hogy elaléltok. Nem, nem a borítótól ájultok el, hanem a történet fő konfliktusától, ugyanis egy testérpár tiltott szerelméről szól a Forbidden. Nagyon izgalmas könyvnek nézünk elébe már csak a Könyvmolyképzős besorolás miatt is, ugyanis ezt a regényt a Rázós könyvek kategóriába sorolták, mint a Fogoly a sötétben-t anno, és hát tudjuk, mennyire brutálisan jó volt az a trilógia (jó, leszámítva a harmadik részt). Szóval igen, én nagyon izgatott vagyok a könyvvel kapcsolatban, de először is lássuk a borítót.

Az íróról:

Tabitha Suzuma Londonban született. Gyűlölte az iskolát, ezért mindig a hátsó padban ült, és történetek írásával ütötte el az időt. Sosem bukott le, mert a tanárai azt hitték, jegyzetel. Az egyik tanára azt írta bizonyítványába: sokkal jobb eredményeket érhetne el, ha levenné a lábát a padról. Suzuma a mai napig ebben a pózban ír: dönthető támlájú karosszékben, ölében a vezeték nélküli billentyűzetével.

Szülei tiltakozása ellenére Suzuma tizennégy éves korában kimaradt az iskolából. Táncot tanított és agyi rendellenességgel született gyerekekkel foglalkozott, végül levelezőn leérettségizett, és francia irodalom szakon szerzett diplomát. Ezután angoltanárként, informatikusként, fordítóként és általános iskolai tanárként dolgozott. 2004-től főállású író és magántanár. Könyveit több díjra is jelölték. Eddig elnyert elismerései: Young Minds Award, Stockport Book Award, Premio Speciale Cariparma.

És akkor íme a könyv borítója:

tabitha-suzuma-forbidden-kimondhatatlan-pdf

Nem mondanám, hogy nagyon meglepett ez a borító, hiszen ez is a külföldiről vett. Viszont annak örülök, hogy nem komplikálta túl a kiadó, és nem aggatta tele millió felirattal, csak a Rázós könyvek logója csúfítja el a képet. Egyébként meg deja vu-m van, olyan, mintha az imádott Oh, boy borítóját látnám. Nektek nem az jutott eszetekbe mindjárt?

Fülszöveg:

A szerelem nem ismer határokat…

Lochant és Mayát a testvéri szálakon túl mindig is mély barátság fűzte egymáshoz. Mivel alkoholista anyjukra nem számíthatnak, közösen nevelik három kisebb testvérüket. Ez a megpróbáltatásokkal teli élet – és a köztük lévő tökéletes összhang – a megszokottnál jóval közelebb hozza őket egymáshoz.

Olyan közel, hogy végül egymásba szeretnek.

Lochan és Maya tudja, hogy a kapcsolatuk vállalhatatlan, és nem folytatódhat tovább. Ám tehetetlenek, mert amit éreznek, az semmihez sem fogható…

2 thoughts on “Cover Reveal! Tabitha Suzuma: Forbidden – Kimondhatatlan

  1. Nagyon örülök, hogy meghagyták az eredeti borítót a magyar változathoz is, mert rendkívül találó a maga egyszerűségével. A regény maga nem egy egyszerű olvasmány, tényleg elég “rázós”. Bennem nagyon mély nyomokat hagyott, és még mindig nem tudom eldönteni, hányadán állok vele, pedig hónapokkal ezelőtt olvastam…

    1. Fú, most aztán tényleg nagyon kíváncsi vagyok a regényre. Szerintem nagyon fog nekem tetszeni. A borító pedig tényleg jó döntés volt :)

A VÉLEMÉNYED NE TARTSD MAGADBAN!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s