Bexi-sorozat 4. része: Nélküled

Leiner-fanok, figyelem!

Ma, március 3-án, azaz Cortez szülinapján Ustreamet tartott az írónő! És ebből az alkalomból bejelentette, hogy az új Bexi-rész a Nélküled címet fogja viselni! Megjelenés pedig 2016. április 21-én.

Ki várja már? Személy szerint én nagyon kíváncsi vagyok, mivel a legutóbbi rész nem nagyon nyerte el a tetszésemet. Szívből remélem, hogy változni fog a véleményem az új rész kapcsán.

leiner-laura-nelkuled-pdf
facebook.com/bexisorozat

Frissítés 2016. 3. 21:

Azt hiszem, megvan 2016 legrondább borítója. Ezt most komolyan gondolták? Szerintem ezt még egy kezdő is meg tudja szerkeszteni Paintban… Nagyon sajnálom, hogy ezt le kell írnom, de most ismét csalódott vagyok. Nagyon.

leiner-laura-bexi-nelkuled-pdf

 

16 gondolat “Bexi-sorozat 4. része: Nélküled” bejegyzéshez

 1. Én is nagyon várom már az április 25-öt (én csak akkor tudom megvenni,azaz a hivatalos megjelenés után 4 nappal), és remélem, hogy olyan klassz lesz, mint az előzőek (vagy talán még jobb :)

 2. Igenis jó a 3. rész is és attól még hogy neked nem tetszik a könyv vagy a borító attól még másoknak tetszhet… úgyhogy ne ordítsd olyan könnyelműen világgá.. Biztos vagyok benne hogy Leiner Laura ezerszer jobb író nálad!!!!

   1. Szerintem lehetnék, mert megvan hozzá a nyelvi szintem, csak éppen nem okoz már örömet a regényírás. És emellett már nem is tartom fontosnak, hogy megjelenjen egy könyvem, mivel ma már nem olyan nehéz könyvet kiadni (ellenben eladni, és a többi, már annál inkább). Gyerekkoromban, tinikoromban imádtam írni, voltak olyan időszakok, mikor azért siettem haza suliból, hogy minél előbb bekapcsolhassam a gépem és írhassak. Most meg a blogolás tesz boldoggá, ezért ezt csinálom, ennyi.

 3. Ez a borító szerintem se a legjobb, de nem is a legrosszabb. Úgy a közepes szintjén mozog. Hanem a történet… Boldogan jelenthetem ki, hogy elég hamar sikerült hozzájutnom. Tök szuper volt, bár az előz ek.jobban tetszettek. S ez a függővég már nem ordít folytatásért. Tudom, ezt nagyon bénán fogalmaztam meg, de egyrészt fáradt vagyok, másrészt fáj a fejem. Vajh ezért van az is, hogy nem érzem ezúttal w feszültséget… Naná. Mi más miatt lenne.. W mű hozta a formáját amúgy, amit megszoktunk és elvártunk tőle. Tipikus LL könyv.

 4. Amúgy a blogíró nem az írónőt, hanem a borítót szólta le. Nagy különbség. És ehhez nem kapcsolódik a történetről alkotott véleménye sem. Ja, s az előzetes alapján kb. Tudom, mire számítsak. Bár a függővég már becsapott. Nem egyszer, nem kétszer. Számszerint 3x. Úgyhogy nem kétlem, h tartogat meglepetéseket.:)

  1. Ez bizony így van. Attól, hogy a borító nem tetszik, még a tartalommal nem muszáj, hogy gondom legyen :) Egyelőre még nem olvastam el ezt a részt, mert államvizsgáztam, de tervben van :)

 5. Én még nem olvsatam el viszont a borító nekem se tetszik.Viszont az első három rész nálam ütött történetileg és a borítónál is.Mivel még nincsen meg a nélküled a városi könyvesboltban se a könyvtárban, és pdf ben se találom ezért várok…Nagyon remélem hogy megéri.

 6. Egyik kedvenc könyvem Laurától.Már 4x kiolvastam és megzenésítettem a dalszöveget.#NagyMárk#márkcsintás#i❤ NagyMárk#márker#Bexi#Beki#Beka#Márxi#Berk#nélküled#Toxi#Pavelin#szeretjükazírónőnket#LeinerLaura❤
  12/L

 7. Mi a bajod a borítóval? Nekem tetszik.
  Maga a könyv…… Egyszerűen imádom!!! :)
  #NagyMárk#Márxi#leToxival#Tomóel#KörteMadzag#márkcsintás#Nélküled

A VÉLEMÉNYED NE TARTSD MAGADBAN!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s