Cover Reveal! Róbert Katalin: Kezdjetek el élni!

Decemberben megjelenik a Szívből, színből, igazán c. regény szerzőjének, Róbert Katalinnak az új regénye, a Kezdjetek el élni! a Könyvmolyképző Kiadó Arany pöttyös szekciójában. Mivel tavaly karácsonykor tényleg elképesztő hatással volt rám az írónő Aranymosás-nyertes regénye, nem meglepő, hogy mennyire kíváncsi vagyok a legújabb alkotására. Ma pedig végre kiderül, milyen borítóval jelenik meg a regény.

Az írónőről

Róbert Katalin 1986-ban született Budapesten. Iskolás kora óta ír, prózáival többször is részt vett Sárváron a Diákírók, Diákköltők Országos Középiskolai Pályázatán, ahol 2002-ben bronzminősítést ért el. 2009-ben az Aranyvackor meseíró pályázaton több száz nevező közül a legjobb harminc közé került, 2013-ban részt vett az Aranymosás irodalmi pályázaton, amelyben a nyertesek közé került.
2014 nyarán megjelent Nalávia titka című meseregénye, 2014 őszén jelent meg a Könyvmolyképző Kiadónál a pályázatban részt vett Szívből, színből, igazán című regénye.
2015 végén jelenik meg Kezdjetek el élni! című regénye a Könyvmolyképző Kiadó Arany pöttyös sorozatában.

Lehull a lepel a borítóról!

robert-katalin-kezdjetek-el-elni-pdf

Nagyon kíváncsi voltam jómagam is a regény borítójára, hiszen a Szívből, színből, igazánnak a külseje egyáltalán nem tetszett (maga az elképzelés a gyümölcsökkel remek ötlet volt, csak a megvalósítás nem lett az igazi). A Kezdjetek el élni! borítója azonban nagyon is tetszik, még akkor is, ha szerintem voltak még jobb tervek a borítótervező pályázaton, de be kell látnom, ez az órás megoldás tényleg remekül kifejezi a történet mondanivalóját (ahogy a cím is).

Fülszöveg

„Meg kellett hoznom egy döntést, és ezt most egyedül kell végigcsinálnom. Ha fontos vagyok neked, tiszteletben tartod, hagysz nekem időt, és megvárod, amíg én jelentkezem.”
Marci mindössze ennyit ír a feleségének, barátainak és az édesanyjának, amikor kilép a lakása ajtaján, hogy megtegye azt, amire már évek óta készült.
Mint a gyámkő, ha kimozdul a helyéről, szerettei életében olyan omlást jelent az eltűnése.
Vajon mit kell feladnia feleségének, hogy visszakaphassa régi életét?
És a többiek? Mihez kezd nélküle a sodródó Zsófi, mivel kell szembenéznie a meleg Vencelnek, és mire döbben rá Margó, aki talán az életét is feláldozná a gyermekeiért?
Egy biztos: dönteniük kell. Visszatérnek a biztonságos, de zsibbasztóan szürke hétköznapokhoz, vagy elkezdenek végre élni – mielőtt túl késő lenne?
Róbert Katalin lebilincselő története szerelmek, vágyak és csalódások között vezet egy új jövő felé.
Kik vagyunk? Mit tehetünk, ha az életünk új utakra hív?

A regény előjegyezhető ITT.

A VÉLEMÉNYED NE TARTSD MAGADBAN!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s