Cover Reveal! Kae Westa: Karvalyszárnyon

Hamarosan megjelenik Kae Westa második regénye, a Karvalyszárnyon c. sorozatindító kötet. Bevallom őszintén, még Kae Westa előző könyvét, a Démon és papnőt sem olvastam, de úgy érzem, hogy itt az idő megismernem az írónő munkásságát végre. Szerintem jó kezdés lehet ez a kötet, s bár a fantasy még mindig nem az én világom, de a fülszöveg ígéretesnek tűnik. A könyvre pedig már nem is kell olyan sokat várnunk.

Az írónőről:

Kae Westa író, a 2013-mas Aranymosás egyik nyertese. 1981-ben született. Az Imagine és a Merengő amatőr írói közösségében kezdett publikálni, itt lehetett először nyomon követni 2014 folyamán megjelent regényét, A démon és a papnőt. Második regénye, a Karvalyszárnyon 2015 végén kerül a boltokba. Nyelvtanár végzettségű, két gyermek édesanyja.

Nézzétek meg, milyen szuper lett a borító!

kae-westa-karvalyszarnyon-pdf

A borító, bár szintén nem az én stílusom, mégis tudom értékelni, hogy mennyire király lett. Nagy Gergely festette a képet, ami nagy egyediséget, különlegességet kölcsönöz az egész történet hangulatának, és ezért szintén jár a plusz pont.

A regény fülszövege:

Miféle sors várhat egy grófkisasszonyra, akinek felbontották az eljegyzését, kardélre hányták a városát, és maga is csupán az utolsó pillanatban tudott elmenekülni?
Caliannara túléli a mészárlást, de hűséges testőre nélkül menekül, és kalandos módon zsoldosokhoz csatlakozik. Vajon elég az ottani felcser pártfogása, hogy a grófkisasszonyból harcos válhasson, ha mindenki más közönnyel, a kapitány pedig egyenesen ellenszenvvel méregeti?
Shastornak anélkül is megvolt a maga baja, hogy az ostromlott városból szökött nemeslány a nyakába szakadjon, de a neheze csak most következik. Megbízója átveri, a szerettei veszélybe kerülnek, ráadásul hitszegő bátyja is felbukkan.

A könyv már előjegyezhető a kiadó oldalán!

A VÉLEMÉNYED NE TARTSD MAGADBAN!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s