COVER REVEAL! Kristin Hannah: Firefly Lane – Szentjánosbogár lányok

irono-szentjanosbogar-lanyokÍme az első Cover Reveal, azaz borítóleplezős poszt az oldalon! Hihetetlenül jó ötletnek tartom ezt a kezdeményezését a Könyvmolyképzőnek, mely szerint elsőként könyvesblogokon kerül publikussá egy-egy bestseller borítója, nem pedig a kiadó hivatalos oldalain vagy könyves közösségi oldalakon. Elsőként pedig egy gyönyörű borítóról hull le a lepel, amely nem más, mint Kristin Hannah Firefly Lane c. regénye, magyarul pedig Szentjánosbogár lányok címen fog megjelenni 2015 őszén, a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában.

A szerzőről:

Kristin Hannah 21 regény New York Times bestseller szerzője. Hawaiion él férjével és fiával, ahol gyakran hódol egyik kedvenc foglalatosságának: az olvasásnak. Kislányként balerina szeretett volna lenni, végül jogász lett belőle. Íróvá egy utólag szerencsésnek bizonyuló nehézség miatt vált: amikor kisfiát várta, ágynyugalomra ítélték – így minden keze ügyébe kerülő könyvet elolvasott. Akkor jött az ötlet az íráshoz, amit azóta töretlenül folytat is.

A magyar borító pedig így fog kinézni:

szentjanosbogar-lanyok

Szerintem hihetetlenül mesés ez a borító, annyira hangulatos és megnyugtató, és szerintem még szebb lesz élőben.

A regény fülszövegét pedig elolvashatjátok:

1974 nyarára Kate Mularkey már belenyugodott, hogy a nyolcadikos évfolyam társadalmában az ő helye a tápláléklánc legalján van. Aztán legnagyobb ámulatára, a szemközti házba beköltözik a „világ legmenőbb csaja”, és vele akar barátkozni. Úgy tűnik, Tully Hartnak megvan mindene: szép, okos, ambiciózus. Látszólag nem is különbözhetnének jobban. Kate-nek reménye sincs, hogy szerető családjával, akik lépten-nyomon szégyent hoznak rá, valaha is a menők közé tartozzon. Tully viszont csupa titok és csillogás, ám belülről titok emészti. Ők ketten megfogadják, hogy barátok lesznek mindörökre, és a nyár végére TullyésKate-té, elválaszthatatlan barátnőkké forrnak össze.

Így indul Kristin Hannah nagyszerű új regénye. A több mint három évtizeden átívelő, a Csendes-óceán északnyugati partvidékén játszódó Szentjánosbogár köz két nő megrendítő, nagy hatású története, és egy olyan barátságé, amely életük meghatározó eleme lesz.

Tully a kezdetektől fogva kétségbeesetten igyekszik bebizonyítani a világnak, hogy ér valamit. Mivel anyja kicsi korában elhagyta, feltétel nélküli szeretetre vágyik. Vakon követi becsvágyát New Yorkba, majd a világ körül, s hírnévre és sikerre tesz szert… magányosan.

Kate valójában nem akar mást, csak szerelmet és családot, teljesen hétköznapi életet. A maga csendes módján Kate ugyanolyan elszánt, mint Tully. Azt azonban nem tudja, hogy a házasság és az anyaság mennyire megváltoztatja majd. Hogy mennyire szem elől téveszti, ki volt azelőtt, és mit akart. És hogy mennyire irigyli majd híressé vált legjobb barátnőjét…

Tully és Kate harminc éven át támogatják egymást jóban és rosszban, túlélve a barátság viharait is: féltékenységet, haragot, megbántottságot, neheztelést. Azt hiszik, már semmi nem árthat nekik, amikor egyetlen árulás elszakítja őket egymástól… és végső próbának veti alá a bátorságukat és a barátságukat.

Elő is jegyezhetitek:

Kartonált: http://konyvmolykepzo.hu/products-page/arany-pottyos-konyvek/kristin-hannah-firefly-lane-szentjanosbogar-lanyok-6357

Kemény táblás védőborítóval: http://konyvmolykepzo.hu/products-page/arany-pottyos-konyvek/kristin-hannah-firefly-lane-szentjanosbogar-lanyok-6358

Reklámok

A VÉLEMÉNYED NE TARTSD MAGADBAN!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s