Boldog 2. születésnapot, Lapozz velem!

Hű, hát nem is tudom, mit írhatnék. Annyi minden kavarog most bennem, és mindezt oly nehéz szavakkal kifejezni. Meg nem akarok megint egy pátoszos monológot iderittyenteni, mert a szavak csak szavak, és tulajdonképpen azt a két évet, ami a hátam mögött van, úgyse lehet egy poszt formátumában érzékeltetni. Nos, ha mondani lehet, a blog nemcsak a hétköznapjaim része lett, hanem tényleg rengeteg élményem okozója, melyek közül sokra szerintem halálom napjáig emlékezni fogok. De nem tudom, mennyire értheti meg ezt egy kívülálló, hiszen kicsit túlzásnak tűnhet, de higgyétek el, nem az.

blogszulinap

Nem mondom, hogy örökké fog tartani a blogolás, mert nem. De most nagyon örülök annak, hogy itt lehetek, hogy megoszthatom ezt veletek, és immár pontosan két éve tart ez az álom. Szóval tényleg csak hálás tudok lenni mindenkinek, aki ehhez bármennyit is hozzátett, hiszen minden egyes látogatásnak, lájknak, hozzászólásnak nagyon tudtam örülni. És még mindig, 2 év után is.

Egy hónapja hirdettem nyereményjátékot az évforduló alkalmából, tegnap este pedig sorsoltam, a szerencsés nyertes Bellovits Rita lett, akinek nagyon gratulálok, és szívből köszönöm, hogy látogatod a blogot, és neveztél erre a kis játékra.

Köszönöm szépen ezt a két évet nektek! Még legalább háromszor ugyanennyit kívánok! :)

Reklámok

A VÉLEMÉNYED NE TARTSD MAGADBAN!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s