A Bexi-sorozat második kötete: Hullócsillag

Leiner Laura tavaly ősszel új könyvsorozattal rukkolt elő, melyet sokan kétségekkel vártak, vajon lesz-e olyan szuper, mint az eddigi regényei. Számomra egyértelműen pozitív csalódás volt az első kötet, a Késtél, hiszen tényleg meglepően tetszett, nagyon jól visszahozta a tehetségkutatók hangulatát, ráadásul mindezt egyéni megközelítésből tette. Így nem is kérdés, várós lett a következő rész, amelyről ma végre lekerült a képzeletbeli lepel, és az írónő hivatalos oldalára felkerült a borító. Az új rész címe pedig Hullócsillag lett, amely eléggé beszédesnek tűnik, ha Bexi életét nézzük.

leiner-laura-hullocsillag-bexi

A borítónál maradt ugyanaz a koncepció, mint az előzőnél, tudom, sokaknak nem jön be, de nekem nagyon tetszik az egyszerűsége. A regény március 31-én jelenik meg.

*FRISSÍTVE 2015.2.15-én:
Kikerült végre a teljes borító tartalommal együtt. Bárki bármit mond, engem nagyon-nagyon felcsigázott, és szörnyen kíváncsi vagyok, mit hoz a folytatás :)

Bexi, akinek mostanra megjelent, és zajos sikert aratott a második nagylemeze, az Offline, továbbra is sikeres énekesnő, Nagy Márkot viszont teljesen elfelejtették, mert végül nem ő nyerte a tehetségkutató műsort. Körte mindent megtesz, hogy ismét sikeressé tegye Márkot, de ez nem egyszerű, nagyon mélyről kell felhozni a srácot. És hát ott vannak neki Aszádék is, még mindig a garázsában. Ezért aztán Körte megragadja a romlott majonéz miatt adódó lehetőséget, és belegyezik abba, hogy menedzseltjeivel Londonba repüljön egy utazási műsor forgatására.

leiner-laura-hullocsillag-tartalom

5 gondolat “A Bexi-sorozat második kötete: Hullócsillag” bejegyzéshez

A VÉLEMÉNYED NE TARTSD MAGADBAN!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s