Robin Cook ismét Budapesten!

robin-cookTudom, hogy a blogon még nem volt Robin Cook-kritika, az utóbbi két évben is hanyagoltam Cook bácsi könyveit, de mindenképpen el kell mondanom, hogy azon írók közé tartozik, akik nagy hatással voltak rám és az életemre. Bár nem mindegyiket, de a legtöbb könyvét olvastam, egy része pedig itt sorakozik a polcomon. Ezért is tartom nagyon fontosnak, hogy megemlítsem itt is, hogy Robin Cook a héten ellátogat Magyarországra, hogy népszerűsítse legújabb könyvét, a Jótékony halált és az újra kiadott klasszikust, a Végzetes megoldást.

2013. augusztus 8., csütörtök 17:00

Helyszín: Alexandra Könyvesház, Párizsi Nagyáruház, Lotz-terem (Budapest, Andrássy út 39.)

Jótékony halál

jotekonyhalalMesterséges szervek…
Életbiztosítási csalások…
Piszkos pénzek…
Albán maffia…

Az orvosi krimi műfajának megteremtője újabb, lebilincselően izgalmas történettel kápráztatja el rajongóit.
Egy kivételes tehetségű, zárkózott orvostanhallgató lány nyomozni kezd tanára halála kapcsán, s miközben egyre mélyebbre ás a történtekben, súlyos titkokkal és megválaszolatlan kérdésekkel találja szembe magát. Van az emberi kapzsiságnak határa? Vajon mindenki számára szent az emberélet? Elképzelhető, hogy valaki mások halálából próbál hasznot húzni?
A Jótékony halál a gátlástalan mohóság, az orvosi visszaélések és a megdöbbentő tudományos felfedezések világának lenyűgöző feltárása.

Végzetes megoldás

vegzetes-megoldásEgy fiatal orvosházaspár, Angela és David ideálisnak tűnő állásajánlatot kap egy festői szépségű, kisváros kórházában. Maga a hely, az éghajlat, a tiszta levegő pedig a szinte biztos gyógyulást ígéri tízéves kislányuk, Nikki számára, aki öröklött légzőszervi betegségben szenved. Kezdetben megvalósulni látszik Dávidék minden várakozása, egészen addig, amíg idilli boldogságukat meg nem zavarja a betegség – a kislány állapota váratlanul rosszabbra fordul – és még valami, ami a betegségnél is rosszabb: a rémület, aztán a bizonyosság, hogy ebben az idillben valami borzalom rejtőzik. Egy végzetes megoldás ami mindhármuk számára a halálos veszedelmet jelenti.

(a hír forrása: alexandra.hu)

A VÉLEMÉNYED NE TARTSD MAGADBAN!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s